0
Karry hokkaido-græskarsuppe med kokosmælk, ovnbagt hvillingfilet samt ristede solsikkekerner

Karry hokkaido-græskarsuppe med kokosmælk, ovnbagt hvillingfilet samt ristede solsikkekerner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Halvér, og tag kerner og "indmaden" ud af græskarret med en ske, og kassér dette.

2. Skræl skallen af, og skær kødet i tern på ca. 1 x 1 cm.

3. Skræl, og pil hvidløg og skalotteløg, og hak dem groft.

4. Sauter løg og hvidløg i en tykbundet gryde i lidt olivenolie sammen med karry. Pas på, den er HOT, så brug evt. mindre, og justér selv styrken, når suppen er blendet.

5. Tilsæt græskarstykkerne, og lad dem sautere med et par minutter.

6. Tilsæt koldt vand, så det står lige over græskarkødet, og lad det simre i 20 minutter under låg.

7. Tilsæt kokosmælk, og kog retten igennem i 5 minutter. Blend suppen i en høj blender eller med en stavblender, og smag til med salt og peber og evt. lidt sukker. Tilsæt evt. lidt mere karry.

8. Kom solsikkekerner i et ildfast fad, drys med lidt fint salt, og dryp med lidt god olie. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, til de er gyldne. Knus dem evt. let i en morter.

9. Læg fisken med skindsiden opad i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. Krydr med salt og peber på begge sider. Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 10-12 min.

10. Træk forsigtigt skindet af fisken og del i portioner.

Anretning: Som vist på billedet – med brøndkarse og ristede solsikkekerner drysset over.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?