Suppen leveres i en plasticbøtte. Hæld suppen i en gryde og varm op under omrøring.
Tilsæt fisk, som du har skåret i mundrette stykker og varm op til kogepunktet. Alternativt kan fisken bages i ovnen ved 180 grader i 20 min.
Sæt brød og bacon i ovnen. Ved 180 grader i ca. 10 min. Bacon drysses over suppen ved anretning.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Bacon: Saltet bacon i tern.
Nettovægt: ca. 50 g /ca. 100 g.
Suppe: HØNSEFOND, kartofler, FLØDE, løg, porre, hvidløg, timian, laurbærblade, salt og peber
Nettovægt: ca. 5 dl/ca. 10 dl.
Durumbrød: vand, KÆRNEÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Suppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 273 kJ / 65 kcal
Fedt 4,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrat 5,2 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,87 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g 1
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kundekommentarer ()