0

Kartoffel/porresuppe med bagt kulmule, sprød bacon samt durum brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Suppen leveres i en plasticbøtte. Hæld suppen i en gryde og varm op under omrøring.

Tilsæt fisk, som du har skåret i mundrette stykker og varm op til kogepunktet. Alternativt kan fisken bages i ovnen ved 180 grader i 20 min.

Sæt brød og bacon i ovnen. Ved 180 grader i ca. 10 min. Bacon drysses over suppen ved anretning.

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g. 

Bacon: Saltet bacon i tern.

Nettovægt: ca. 50 g /ca. 100 g. 

Suppe: HØNSEFOND, kartofler, FLØDE, løg, porre, hvidløg, timian, laurbærblade, salt og peber

Nettovægt: ca. 5 dl/ca. 10 dl. 

Durumbrød: vand, KÆRNEÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt

Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g. 

  • Levering 18. marts – bedst før 19. marts
  • Levering 20. marts - bedst før 21. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Suppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 273 kJ / 65 kcal

Fedt 4,4 g

heraf mættede fedtsyrer 2,8 g

Kulhydrat 5,2 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 0,6 g

Protein 1,0 g

Salt 0,87 g

 

Durumbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 847 kJ / 202 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g 1

Kulhydrat 40,2 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 6,0 g

Salt 0,83 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?