Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampestuvning og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Svampestuvning: Champignon, HØNSEFOND, løg, FLØDE, maizena, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 325 g /650 g.
Tomatpasta: PASTE-PENNE, tomat, hvidløg, persille, salt og peber
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g 1
Salt 0,3 g
Stuvning
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 310 kJ / 74 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 5,6 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 1,9 g
Salt 0,6 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 561 kJ / 134 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 24,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 5,1 g
Salt 0,42 g
Kundekommentarer ()