0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, svampestuvning og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULLERFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Svampestuvning: Champignon, HØNSEFOND, løg, FLØDE, maizena, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 325 g /650 g. 

Tomatpasta: PASTE-PENNE, tomat, hvidløg, persille, salt og peber

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

  • Levering 1. juni – bedst før 2. juni 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 358 kJ / 86 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,9 g 1

Salt 0,3 g

 

Stuvning

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 310 kJ / 74 kcal

Fedt 4,7 g

heraf mættede fedtsyrer 2,6 g

Kulhydrat 5,6 g

heraf sukkerarter 1,5 g

Kostfibre 1,2 g

Protein 1,9 g

Salt 0,6 g

 

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 561 kJ / 134 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 24,4 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 5,1 g

Salt 0,42 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?