0

Bagt rødspætte med rødpeber-sauce, ærter francaise og persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, ærter og kartofler, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ærterne og kartoflerne vendes. Saucen lunes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Ærter: Ærter, perleløg, bacon, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g.

 Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

Rødpeber sauce: HØNSEFOND, FLØDE, peberfrugt rød, tomat pure, løg, hvidløg, maizena salt og peber.

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl. 

  • Levering 29. september – bedst før 30. september
  • Levering 1. oktober - bedst før 2. oktober 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

 

Ærter

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 2,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,5 g

Kulhydrat 8,3 g

heraf sukkerarter 4,9 g

Kostfibre 3,6 g

Protein 4,9 g

Salt 0,53 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 389 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,4 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

 

Rødpeber sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 404 kJ / 97 kcal

Fedt 8,1 g

heraf mættede fedtsyrer 5,2 g

Kulhydrat 4,5 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 1,3 g

Salt 0,63 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?