Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ærter og kartofler, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ærterne og kartoflerne vendes. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ærter: Ærter, perleløg, bacon, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Rødpeber sauce: HØNSEFOND, FLØDE, peberfrugt rød, tomat pure, løg, hvidløg, maizena salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Ærter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 8,3 g
heraf sukkerarter 4,9 g
Kostfibre 3,6 g
Protein 4,9 g
Salt 0,53 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Rødpeber sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 404 kJ / 97 kcal
Fedt 8,1 g
heraf mættede fedtsyrer 5,2 g
Kulhydrat 4,5 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 1,3 g
Salt 0,63 g
Kundekommentarer ()