Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, saute og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ris og saute.
Saucen varmes i en lille gryde
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Rødløg, æbler, rapsolie, karry, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g / 500 g.
Ris: HØNSEFOND, vand, ris, løg, hvidløg, SMØR, salt og peber
Nettovægt: ca: 450 g/ 900 g.
Karry/abrikos sauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, hvidløg, abrikos, karry, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 ml/ 500 ml.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 518 kJ / 124 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 25,0 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 2,6 g
Salt 0,37 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 317 kJ / 76 kcal 5
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 9,0 g
heraf sukkerarter 6,5 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 1,2 g
Salt 0,58 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 400 kJ / 95 kcal
Fedt 8,2 g
heraf mættede fedtsyrer 5,2 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 1,0 g
Salt 0,68 g
Kommentarer og forslag til opskriften