0

Mørksej med saute af æbler og løg, samt karry sauce og løse ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, saute og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ris og saute.

Saucen varmes i en lille gryde

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Saute: Rødløg, æbler, rapsolie, karry, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g / 500 g. 

Ris: HØNSEFOND, vand, ris, løg, hvidløg, SMØR, salt og peber

Nettovægt: ca: 450 g/ 900 g. 

Karry/abrikos sauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, hvidløg, abrikos, karry, maizena, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 ml/ 500 ml. 

  • Levering 23. marts – bedst før 24. marts
  • Levering 25. marts - bedst før 26. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 518 kJ / 124 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 25,0 g

heraf sukkerarter 0,4 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 2,6 g

Salt 0,37 g

 

Saute

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 317 kJ / 76 kcal 5

Fedt 3,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 9,0 g

heraf sukkerarter 6,5 g

Kostfibre 2,3 g

Protein 1,2 g

Salt 0,58 g

 

Sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 400 kJ / 95 kcal

Fedt 8,2 g

heraf mættede fedtsyrer 5,2 g

Kulhydrat 4,4 g

heraf sukkerarter 2,5 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 1,0 g

Salt 0,68 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?