Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Bulgursalaten skal have stuetemperatur. Dressingen serveres til fisken og salaten.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LYSSEJFILET, SMØR, basilikum, RASP, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Bulgursalat: BULGUR, peberfrugter, agurk, rødløg, olivenolie, persille, salt, peber og citron- saft.
Nettovægt: ca. 400 g /800 g.
Dressing: GRÆSK YOGHURT, CREME FRAICHE, agurk, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca: 50 g/100 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 93 kcal
Fedt 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 18,9 g
Salt 0,43 g
Bulgursalat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 982 kJ / 235 kcal
Fedt 6,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 36,2 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 4,8 g
Protein 6,0 g
Salt 2,38 g
Dressing
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 424 kJ / 101 kcal
Fedt 8,1 g
heraf mættede fedtsyrer 5,2 g
Kulhydrat 4,2 g
heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 3,0 g
Salt 1,1 g
Kundekommentarer ()