0

Lyssej med basilikumtopping, bulgursalat samt tzazikidressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Bulgursalaten skal have stuetemperatur. Dressingen serveres til fisken og salaten.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: LYSSEJFILET, SMØR, basilikum, RASP, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Bulgursalat: BULGUR, peberfrugter, agurk, rødløg, olivenolie, persille, salt, peber og citron- saft.

Nettovægt: ca. 400 g /800 g. 

Dressing: GRÆSK YOGHURT, CREME FRAICHE, agurk, hvidløg, salt og peber.

Nettovægt: ca: 50 g/100 g. 

  • Levering 18. maj – bedst før 19. maj
  • Levering 20. maj - bedst før 21. maj 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 391 kJ / 93 kcal

Fedt 1,6 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 18,9 g

Salt 0,43 g

 

Bulgursalat

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 982 kJ / 235 kcal

Fedt 6,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,8 g

Kulhydrat 36,2 g

heraf sukkerarter 1,7 g

Kostfibre 4,8 g

Protein 6,0 g

Salt 2,38 g

 

Dressing

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 424 kJ / 101 kcal

Fedt 8,1 g

heraf mættede fedtsyrer 5,2 g

Kulhydrat 4,2 g

heraf sukkerarter 2,9 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 3,0 g

Salt 1,1 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?