Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom brødet ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde tilsæt porrerne og kog den op under omrøring.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Porrer: Porrer.
Nettovægt: ca: 75 g/ 150 g.
Hummersuppe: Vand, HUMMERSKALLER, PISKEFLØDE, RØDSPÆTTEBEN, HVIDVIN, løg, SELLERI, hvidløg, gulerod, COGNAC, tomatpure, fennikel, paprika, peber, laurbærblade.
Nettovægt: ca: 500 ml/ 1 ltr.
Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Porrer
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 158 kJ / 38 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 1,9 g
Salt 0,02 g
Hummersuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 548 kJ / 131 kcal
Fedt 7,2 g
heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 3,0 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 10,0 g
Salt 0,39 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kommentarer og forslag til opskriften