Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes bacon og brød ind i ovnen. Suppen kommes i en lille gryde og varmes godt igennem.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Suppe: HØNSEFOND, kartofler, porre, løg, FLØDE, hvidløg, salt, peber, timian og laurbærblade.
Nettoindhold: ca: 0,5 ltr./ 1 ltr.
Bacon: Letsaltet bacon i tern
Nettovægt: ca: 40 g/ 80 g.
Tomatbrød: HVEDEMEL, vand, KÆRNEMÆLK, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, gær, soltørrede tomater og salt.
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Suppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 273 kJ / 65 kcal
Fedt 4,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrat 5,2 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,87 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Tomatbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 863 kJ / 206 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 6,2 g
Salt 0,89 g
Kundekommentarer ()