0

Kartoffel/porresuppe med bagt ising, sprød bacon og tomatbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes bacon og brød ind i ovnen. Suppen kommes i en lille gryde og varmes godt igennem.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Suppe: HØNSEFOND, kartofler, porre, løg, FLØDE, hvidløg, salt, peber, timian og laurbærblade.

Nettoindhold: ca: 0,5 ltr./ 1 ltr. 

Bacon: Letsaltet bacon i tern

Nettovægt: ca: 40 g/ 80 g. 

Tomatbrød: HVEDEMEL, vand, KÆRNEMÆLK, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, gær, soltørrede tomater og salt.

Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g. 

  • Levering 15. september – bedst før 16. september
  • Levering 17. september - bedst før 18. september 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Suppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 273 kJ / 65 kcal

Fedt 4,4 g

heraf mættede fedtsyrer 2,8 g

Kulhydrat 5,2 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 0,6 g

Protein 1,0 g

Salt 0,87 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Tomatbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 863 kJ / 206 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 6,2 g

Salt 0,89 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?