Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær kartoflerne i rustikke stykker på ca. 1x1 cm. og svampene i halve.
Varm en gryde op ved mellem varme, og tilsæt olie.
Steg kartoflerne, uden at de tager farve, i 2-3 min. Tilsæt currypaste og svampe, og rist det igennem i 1-2 min. Tilsæt så kokosmælk, og lad det simre helt stille og roligt under låg i 5-7 min., til kartoflerne er møre.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve, og hak dem derefter groft.
Hak koriander groft med en kniv.
Skær limefrugten i både, og tomaterne i halve.
Varm en pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie.
Steg forårsløgene hele på begge sider i 5-7 min. i alt. De skal blive møre, og må gerne tage farve. Skær dem herefter i mundrette bidder.
Smag curryen til med salt og peber, og anret den i dybe tallerkener med tomater, forårsløg, cashewnødder og koriander. Smag til ved bordet med saft fra limebådene.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften