Start med at skrælle kartofler og løg.
Skær kartoflerne i store, grove tern og løgene i både.
Find en stor gryde og sauter løgene et par minutter i lidt olie. Tilsæt kartoffelternene og currypasten. Lad det varme med et minuts tid. Tilsæt så kokosmælk og evt. en lille smule vand, til grøntsagerne, så de næsten er dækkede. Tilsæt salt og friskkværnet peber og lad det hele simre stille og roligt under låg i ca. 25 min.
Skyl og fjern evt. grimme blade på flower sproutsen og det nederste af stokken og snit herefter kålen supertyndt med en skarp kniv. Hvis du har ekstra god tid, kan du plukke kålen ud i blade istedet for at få en lidt mere luftig salat.
Skyl og hak korianderen igennem et par gange og vend den sammen med kålen. Tilsæt peanuts og smag til med masser af fintrevet limeskal og -saft.
Dræn kikærterne for vand.
Tag låget af gryden. Tilsæt kikærterne og lad det hele koge lidt ind, så kokosmælken bliver cremet. Smag til med salt, friskkværnet peber og soya.
Anret i bunden af en dyb tallerken med salaten ovenpå.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften