0
Kartofler i curry med tomat, kokosmælk og koriander

Kartofler i curry med tomat, kokosmælk og koriander

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflertikka curry pastekokosmælkbrun mark-champignon
1 min.
Steg kartoflerne

Skær kartoflerne i rustikke stykker på ca. 1x1 cm., og svampene i halve.

Varm en gryde op ved mellem varme, og tilsæt en god sjat olie. Steg kartoflerne uden at de tager farve i 2-3 min. Tilsæt så currypaste og svampe, og rist det igennem et minut eller to. Tilsæt kokosmælken, og lad den simre helt stille og roligt under låg i 5-7 min., til kartoflerne er møre.

cherry- eller blommetomatercashewnødderlimekoriander
10 min.
Forbered fyld

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve, og hak dem derefter groft.

Hak koriander groft med en kniv. Skær limefrugten i både, og tomaterne i halve.

forårsløg
15 min.
Steg forårsløg

Varm en pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg forårsløgene hele på begge sider i 5-7 min. i alt. De skal blive møre, og må gerne tage farve. Skær dem herefter i mundrette bidder. 

30 min.
Anretning

Smag curryen til med salt og peber. Anret den i dybe tallerkener med tomater, forårsløg, cashewnødder og koriander. Smag til ved bordet med limebådene.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?