Hak nødderne, og rist dem i lidt olie på en pande. Når de er gyldne, drysses de med lidt fint salt.
Skyl kartoflerne, skær dem ud i både, og steg dem møre og gyldne i lidt smør og olie på panden, hvor du stegte nødderne.
Når kartoflerne er næsten møre, ristes de med halvdelen af kebabkrydderiet de sidste 2-3 min.
Rør en dressing af creme fraiche, lidt lys eddike, salt og lidt sukker. Lad dressingen trække ved stuetemperatur, mens du laver det grønne fyld.
Skyl æbler og glaskål.
Skræl og skær tynde strimler af glaskål på et mandolinjern.
Skær æblerne i tern.
Vend glaskålen, de hakkede ristede hasselnødder, æbler og klippet karse (gem lidt til pynt) sammen med dressingen.
Smag til med salt, sukker og sort peber.
Form hakkebøffer, og krydr med salt samt resten af kebabkrydderiet.
Tag kartoflerne af panden, og kom dem i en skål.
Steg bøfferne i 2-3 min. på hver side på panden, hvor du stegte kartoflerne. Brug evt. lidt mere olie. Krydr med lidt salt igen.
Kom kartoflerne tilbage på panden, og varm dem igennem et par min.
Som vist på billedet. Drys med resten af det klippede karse.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kundekommentarer ()