Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit løg. Pil og hak hvidløg. Skær chili i tynde skiver - fjern evt. kernerne, hvis du ikke vil have retten FOR stærk! Skær grøn peber i tynde strimler. Skræl og riv ingefær. Pres saften fra citronen (gem halvdelen til senere). Pluk korianderbladene, og snit stilkene.
Rist kyllingekødet af på en stor pande i meget varm, neutral olie. Krydr med krydderiblandingen, salt og peber. Kom peberfrugt, løg og hvidløg på, og steg det med i 2-3 min. Kom ingefær, chili (gem evt. lidt til pynt) og korianderstilke på panden, og steg det med i 1 minut. Kom nu hakkede tomater på, og kog det hele stille og roligt, indtil næsten al væden er kogt ind. Smag til med citronsaft, salt og en lille smule sukker.
Tag gerne dejen ud af køleskabet 30 minutter før du skal bruge den.
Som vist på billedet drysset med det sidste koriander.
Fif: er din keema blevet meget stærk, kan du med fordel servere den med en god skefuld yoghurt til.
Velbekomme!
Keema Shimla Mirch krydderi indeholder:
25% garam masala, 25% korianderfrø, 25% spidskommen, 15% gurkemeje, 10% kashmir rød chili
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()