Skrab, skrub eller skræl kartoflerne. Kog dem møre i rigeligt godt saltet vand i 18-20 minutter. Lad de kogte kartofler dampe af i et dørslag!
Del kyllingelårene i lår og underlår. Kom stykkerne i en skål og krydr dem med salt og peber samt 2/3 af krydderimixet og vend dem rundt så krydderiet bliver fordelt ligeligt. Vend kyllingestykkerne i først kikærtemel, dernæst kærnemælk og til sidst kikærtemel igen. Friter stykkerne i rigeligt neutral olie (180 grader), eller steg dem på en pande i godt med olie. Steg til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. (det tager ca. 10-12 minutter) Lad kyllingestykkerne dryppe af på køkkenrulle, og drys med lidt salt.
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern
Skær de kogte kartofler i skiver.
Pres saften fra appelsinerne
Skyl, pluk og hak persille
Vend kartofler, revede gulerødder, hakket persille sammen med det sidste krydderimix samt generøse mængder af din bedste olivenolie – smag til med lidt sukker samt salt og peber.
Srab sovsen over i en lille gryde med en smule vand i bunden - kog sovsen igennem i 1 minut. Alternativt kan sovsen varmes op i en mikrobølgeovn.
Som vist.
Southern fried chicken spices indeholder:
27% paprika, 20% hvid peber, 13% hvidløgspulver, 6% stødt ingefær, 7% sennepsfrø, 7% løgpulver, 6% sellerisalt, 4% salt, 4% basilikum, 4% timian, 2% oregano.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()