0
Pasta med bagt aubergine, mozzarella og ristede mandler

Pasta med bagt aubergine, mozzarella og ristede mandler

Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

aubergine
1 min.
Salt aubergine

Start med at skære aubergine i tykke skiver. Drys dem let med salt og lad dem ligge og dryppe af i en sigte til senere.

Sæt samtidig en stor grydefuld vand over at koge til pasta - husk et godt skud salt.

mandler
5 min.
Rist mandlerne

Rist mandlerne på en tør pande ved mellem varme til de har taget farve og bliver sprøde - ca. 4-5 min. Hak dem herefter fint til et groft drys.

tomatpassatahvidløgkapers
10 min.
Lav saucen

Sæt en gryde over ved mellem varme og tilsæt et godt skud olivenolie. Snit hvidløget fint og tilberede det i gryden, til det lige nøjagtig begynder at tage farve i kanterne. Tilsæt så tomatpure og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert. Kom også ca. 5-6 kapers pr. kuvert op i gryden. Krydr med salt og groftkværnet sort peber og lad det simre og koge let ind.

spaghetti, glutenfri
10 min.
Kog pastaen

Kog pastaen til den er al dente - smag dig frem.

aubergine
15 min.
Steg aubergine

Tør aubergineskiverne med et stykke køkkenrulle og steg dem derefter gyldne og møre på en pande med lidt olivenolie. Ca. 4-5 min. Tilsæt dem derefter til tomatsaucen og lad dem koge lidt med.

basilikumfrisk mozzarella
30 min.
Anretning

Anret pastaen i en dyb tallerken med sauce og aubergine ud over. Kom stykker af mozzarella, basilikumblade og mandler over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?