Start med at skylle auberginen og dræn kikærterne. Skær den i grove tern. Varm en stor gryde godt op og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg aubergineternene i olien - lad dem tage farve inden du rører i gryden, ellers vil de hænge fast i bunden.
Når ternene har stegt et par minutter tilsætter du krydderblandingen og lader den stege med et øjeblik eller to. Kom så kikærter og hakkede tomater ned i gryden, tilsæt et par spsk vand/kuvert, salt og friskkværnet peber. Lad det hele simre stille og roligt under låg i ca. 15 min.
Skyl løgene og fjern roden og evt. det grønneste af toppen. Det løgene i to, hvis de er større end en bordtennisbold. Varm en pande op ved middel varme og tilsæt lidt olivenolie. Lad løgene stege stille og roligt på panden, til de har taget godt med farve og er blevet møre - ca. 8-10 min.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skyl spidskål og mynte. Pluk mynten ud i blade og hak den groft med en kniv. Snit spidskålen super tyndt med samme kniv og vend begge dele sammen i en skål.
Tilsæt masser af saft og fintrevet skal af limen og knug kålen lidt med hænderne.
Smag kikærterne til en sidste gang og anret dem så i bunden af en dyb tallerken. Kom de stegte løg og salaten ovenpå.
Velbekomme!
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()