Kasser det yderste lag af forårsløget, og skyl resten grundigt sammen med kålen. Hak den hvide del af forårsløgene groft, og skær kålbladene fra stokken. Hak den grønne del af forårsløget fint, og gem det til anretning.
Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn dem for vand, og skyl dem hurtigt under koldt vand.
Frøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Knæk æggene i en skål, og bland kimchien i. Pisk det godt sammen til en ens masse.
Varm en stor pande eller wok op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kålen og den hvide del af forårsløget under omrøring i 1 spsk. olie pr. person. Lad det stege ca. 2 min., indtil det har fået godt med farve.
Kom nudlerne i panden, og steg i yderligere et par minutter under omrøring.
Bliv ved med at have høj varme på panden, og hæld æggemassen i panden. Rør rundt i 10 sek., indtil ægget sætter sig.
Pr. person skal der nu tilføjes 1 spsk. soya og 1/2 tsk. sukker til retten. Vend godt rundt, og smag til med salt eller evt. mere sukker.
Fordel nudlerne i skåle, og top med forårsløg og sesamfrø.
NORDISK KIMCHI (100% økologisk og vegansk)
Kommentarer og forslag til opskriften