0
Kim chi nudler med grønkål og æg
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød grønkålforårsløg
1 min.
Grøntsagerne

Kasser det yderste lag af forårsløget, og skyl resten grundigt sammen med kålen. Hak den hvide del af forårsløgene groft, og skær kålbladene fra stokken. Hak den grønne del af forårsløget fint, og gem det til anretning. 

nudler
10 min.
Nudler

Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn dem for vand, og skyl dem hurtigt under koldt vand. 

æg2nordisk kimchisesamfrø
15 min.
Æggemasse og sesamfrø

Frøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

Knæk æggene i en skål, og bland kimchien i. Pisk det godt sammen til en ens masse.

olivenolie, ekstra jomfrutamari/soyasukker
20 min.
Stegning

Varm en stor pande eller wok op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kålen og den hvide del af forårsløget under omrøring i 1 spsk. olie pr. person. Lad det stege ca. 2 min., indtil det har fået godt med farve. 

Kom nudlerne i panden, og steg i yderligere et par minutter under omrøring. 

Bliv ved med at have høj varme på panden, og hæld æggemassen i panden. Rør rundt i 10 sek., indtil ægget sætter sig. 

Pr. person skal der nu tilføjes 1 spsk. soya og 1/2 tsk. sukker til retten. Vend godt rundt, og smag til med salt eller evt. mere sukker.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og top med forårsløg og sesamfrø. 

Bonusinfo

NORDISK KIMCHI (100% økologisk og vegansk)

Nordisk Kimchi er en nordisk dæmpet version af den stærke koreanske nationalret -  håndlavet i Lejre på Hesselbjerggård af 100 % økologiske råvarer.
For de sundheds-interesserede
Ikke pastauriseret økologisk & vegansk mælkesyre gæret Kimchi, indeholdende levende mælkesyrebakterier(40-70 millioner levende mælkesyre bakterier pr. gram), kostfibre, inulin, vitaminer og mineraler.
Anvendelse
Kimchien passer godt som tilbehør til asiatisk krydret mad og som et krydret umami syrligt sprødt pift til din hverdagsmad – både den kolde og den varme. Prøv den som frisk ”salat” til din hverdagsmad eller som spicy topping på din rugbrødsmad. Rør den med hjemmelavet majo og brug den som topping på dit fiskepålæg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?