0
Knoldselleri i rød karry med brune ris og pak choy

Knoldselleri i rød karry med brune ris og pak choy

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Sesam, Knoldselleri, Sennep, Mælk, Hvede, Selleri, Soya, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brune riskasserolle
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.

knoldselleriindisk rød karry sovsGryde
5 min.
Tilberede knoldselleri

Skær knoldselleri i mundrette tern. Varm en gryde op ved mellem varme og tilsæt en smule olie. Steg ternene til de begynder at mørne og tager lidt farve i kanterne. Tilsæt så saucen og giv den et opkog.

mini pak choycherry- eller blommetomaterlimebasilikum
15 min.
Forbered det grønne

Halver tomaterne. Skær pak choy ud i brede strimler og skær lime i både.

Pluk basilikum ud i blade.

cashewnødder
30 min.
Anretning

Anret brune ris i en dyb tallerken med tomater, pak choy og sauce med selleri.

Drys med basilikumblade og cashewnødder til sidst, og server limebåde til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?