Kødboller: Rør det hakkede kød sejt med salt – og krydr med 1/3 af karryblandingen. Pluk halvdelen af mynten og hak hvidløg og skalotteløg fint - og rør halvdelen i. Rør derefter halvdelen af raspen i. Steg en lille ”prøvedelle” og smag på den – juster evt. med mere salt og peber! Form farsen til kugler lidt mindre end en bordtennisbold - og drys dem med det resterende rasp og pres det let fast i kødbollerne. Steg kødbollerne på en pande i neutral olie og smør til de er, gyldne og sprøde.
Goan curry sauce med linser: Kom linserne i en sigte og lad dem skylle godt igennem med koldt vand i 5 minutter. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i 5-6 minutter – husk at skumme af mens du koger. Dræn vandet fra i en sigte. Sauter resten af de hakkede skalotte- og hvidløg af i lidt neutral olie i en gryde - tilsæt resten af karrypastaen og rist igennem et minuts tid. Tilsæt de flåede hakkede tomater og kog igennem. Tilsæt de kogte afdryppede linser og lad det simre 5 minutter. Smag saucen til med salt og sukker. Kom de stegte kødboller i saucen og kog i 2 minutter. Kom låg på gryden og sæt den i en 140 grader varm ovn og giv det ca. 30 minutter.
Anretning: Som vist - drys med plukket og hakket mynte og yoghurt.
Kommentarer og forslag til opskriften