Tilsæt et godt skud salt og masser af friskkværnet peber til svinekødet og rør det sejt i en skål.
Sæt det til side til senere - og sæt samtidig en stor gryde vand med letsaltet vand over at koge - ligesom hvis du skulle koge pasta.
Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i grove tern og kog dem møre i letsaltet vand, under låg. Ca. 5-7 min.
Brug en ekstra stor gryde, da der skal være plads til kokosmælken senere.
Vask fennikelen og skræl guleroden. Snit begge dele super tyndt med en skarp kniv - brug gerne et mandolinjern, hvis du har.
Hak korianderen groft igennem med en kniv og bland fennikel, gulerod, koriander i en skål og tilsæt masser af fintrevet limeskal og -saft.
Når gryden med letsaltet vand koger, skruer du ned på lavt blus. Form 3-4 små kødboller pr kuvert med en ske og kom dem ned i gryden.
Lad gryden stå lige under kogepunktet, så kødbollerne pocherer stille og roligt. Når de kommer op og ligger i overfladen, er de færdige - ca. 5 min.
Mens kødbollerne simrer færdige, kan du hælde vandet fra kartoflerne. Tilsæt kokosmælken til gryden, sammen med karrypastaen og lad det koge op. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bemærk, du kan selv justere mængden af karrypasta efter smag.
Anret kartofler og kødboller i en dyb tallerken og kom kokossauce henover. Slut af med en god bunke råkost ovenpå.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften