Start med at komme kødet op i en skål, og rør det sejt med lidt salt og friskkværnet peber.
Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Hak peanutsene med en kniv. Kom halvdelen af forårsløg og peanuts op i farsen, rør rundt, og form små kødboller.
Resten af forårsløg og peanuts gemmes til anretning.
Sæt en stor gryde, letsaltet vand over til at koge nudler i.
Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste stilke. Skær spinaten igennem et par gange med en kniv.
Kog nudlerne i vandet, til de er al dente.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved høj varme med en smule olie. Brun kødbollerne på alle sider, og tag dem så op af gryden igen.
Tilsæt kormapastaen til gryden, og varm den igennem nogle minutter. Kom så kokosmælken op i gryden, og kog det hele igennem et par minutter.
Kom kødbollerne tilbage i gryden, og lad dem simre med et par minutter, til de er gennemtilberedte. Smag til med salt og godt med limesaft.
Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken, og kom kormacurry og kødboller ovenpå.
Slut af med at komme den rå spinat ved og drys med de sidste peanuts og forårsløg.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()