0
Svinenakke med dampede porrer, feta og linser

Svinenakke med dampede porrer, feta og linser

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linserskalotteløg
1 min.
Linser

Kom linserne i en lille gryde og tilsæt rigeligt vand og et godt skud salt. Lad dem koge møre under låg - ca. 15 min.

Skræl skalotteløg og hak det super fint med en skarp kniv.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

skalotteløgSousvide svinenakke
5 min.
Svinenakke

Tag kødet ud af posen og gem den væske der er.

Skær kødet i store chunks og kom det op i et ildfast fad sammen med væsken. Dæk fadet med folie og sæt det ind i ovnen og lad det varme igennem. Ca. 15 min.

porrer
10 min.
Porrer

Fjern top og rod på porren og smid ud. Skyl porrerne grundigt og del dem i 3-4 cm store stykker med en kniv.

Kom dem op i en stor gryde, hvor så mange som muligt, kan lægge på bunden. Dæk porrerne halvt med vand og tilsæt et godt skud salt. Lad porrerne dampe under låg ved mellem varme, til de er møre - ca. 10 min.

bredbladet persille
15 min.
Persille

Skyl persillen og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.

grønne linserfetabredbladet persille
20 min.
Linser

Hæld overskydende vand fra linserne og tilsæt lidt olivenolie, persillestilkene og brud af fetaosten. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Bemærk, hvis du laver mad til 1-2kuverter, skal du ikke bruge alt osten.  

30 min.
Anretning

Vend kødet med halvdelen af de hakkede skalotteløg. Anret linserne i bunden af en dyb tallerken med kød og porrer ovenpå. Slut af med at drysse resten af de hakkede skalotteløg og persille ud over porrerne.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?