0
Kødboller med penne i tomatsauce med zucchinichips og parmesan

Kødboller med penne i tomatsauce med zucchinichips og parmesan

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Rør det hakkede kød sejt med lidt salt og kødbollekrydderierne.
  2. Rul til små kødboller på størrelse med en lille bordtennisbold (3-4 stykker pr person)
  3. Kødbollerne steges på en meget varm pande i lidt neutral olie til de gyldne, sprøde og næsten gennemstegte.
  4. Kom det hakkede hvidløg på panden sammen med kødbollerne sammen med en lille klump frisk smør og rist ved medium varme til hvidløget er gyldent uden at være branket.
  5. Kog imens pasta efter anvisning på posen i rigeligt, godt saltet vand.
  6. Kom tomatsaucen på panden sammen med kødbollerne sammen med ½ - 1 dl vand og lad det hele koge sammen i 1-2 minutter.
  7. Smag saucen til med lidt salt og peber
  8. Kom den al dente kogte pasta over til kødbollerne, og lad det hele koge sammen i 1 minut.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Imens laves zucchinichips
  11. Skær zucchini ud i 2-3 mm tynde skiver som saltes i et par minutter i en skål.
  12. Riv parmesan fint og vend sammen med rasp og masser af sort peber.
  13. Vend zucchini i parmesan og rasp og kom dem på bageplader med bagepapir – steg dem sprøde og gyldne i en 200 grader forvarm ovn.
Anretning

Som anvist på billedet, pynt med basilikum.

ASA’s italienske kødbollekrydderi indeholder: 30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili.

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?