0
Kofta kebab på stegte fladbrød med citron/tomat-syltede rødløg, salat & kotacreme

Kofta kebab på stegte fladbrød med citron/tomat-syltede rødløg, salat & kotacreme

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Mellemøstlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kotacitroncreme fraiche 18%
1 min.
Kotacreme med pesto

Smuldr kotaen, og kom den i en skål. Rør den sammen med creme fraiche og smag til med lidt sort peber, citronskræl og lidt -saft (gem resten af citronen til senere).

rødløggulerodtomatermesclun, mix salatercitron
5 min.
Citron/tomat-syltede rødløg & salat

Skær tomater i tern, og kom dem i en skål. Skræl gulerødder, og skær dem i tynde bånd med din kartoffelskræller. Pil og fintsnit rødløg. Vend tomat, løg og gulerødder sammen med citronsaft og lidt salt. Lad det hvile 5 min. Vend med skyllet salat, lidt god olivenolie, samt en smule flydende honning. 

pizzadej - på surdej
15 min.
Fladbrød:

Del hver dejkugle i to lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et grundigt melet bord. 

Tag en stor pande, og varm den op til højeste varme. Steg fladbrødene på den tørre pande et ad gangen i ca. 2 min. på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl brødene med lidt god olivenolie, og drys med lidt god salt, når de er færdige. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.

hakket oksekødkofta krydderi
25 min.
Kofta:

Rør kødet sejt med salt, lidt sukker samt Kofta krydderiet.

Form små ovale ”deller” (6 pr. person). Pensl med olie, og grill eller steg köftaerne. Når de er sprøde, gyldne og gennemstegte, er de klar. Krydr med salt og peber under stegningen.

35 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Kofta kebabmix indeholder:

Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?