0

Food College Aalborg

Food College Aalborg er et kulinarisk midtpunkt, der inspirerer og understøtter mulighederne for læring og udvikling inden for fødevarer, gastronomi og madkultur.

Food College Aalborg

Smagfuldt samarbejde

Vi tilbyder efteruddannelse til fødevarebranchen, hvor vi skræddersyr uddannelser, så de passer til branchens behov, produktudvikler, udvikler koncepter, ligesom vi tilbyder standardiserede arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt forskellige former for virksomhedsarrangementer.

Vi er til for branchen

Food College Aalborg tager initiativ til at skabe meningsfulde tiltag for branchen. I et tæt samarbejde med branchen udvikler vi efteruddannelsesaktiviteter, kurser og andre arrangementer, der skaber værdi for branchens parter. Food College Aalborg er til for at udvikle branchen, og derfor er vores aktiviteter styret af branchens behov.

Styrken er vores medarbejdere

Food College Aalborgs kerneydelse er undervisning og formidling - styrken er vores medarbejdere. Vi dækker branchen bredt og arbejder med både kokke, tjenere, catere, smørrebrødsjomfruer, bagere, konditorer, receptionister, delikatesseassistenter samt slagtere. Dette giver et spændende miks af faggrupper med hver deres styrker og forcer, hvilket skaber grobund for kvalificeret faglig sparring og gensidige positive udfordringer. Det betyder samtidig, at vi har en bred spændvidde inden for vores vidensfelt, og vi stiller krav om fleksibilitet og omstillingsevne blandt vores medarbejdere.

Opskrifter af Food College Aalborg:

Ingen opskrifter