Fisk: Hak hvidløget helt fint og læg det i en sauterpande sammen med kokosmælk, revet skal og saft fra hele citronen, brun farin, fiskesauce og sambal oelek. Kog det langsomt op under jævnlig omrøring. Rul imens fileterne og fæstn dem med en tandstikker. Skyl babyspinaten godt og slyng den tør. Læg fiskerullerne i den simrende sauce, læg låg på og damp rullerne møre i 8-10 min. Tag rullerne forsigtigt op, læg dem i et varmt fad og hold dem lune. Rør spinaten i saucen og lad den kun lige falde sammen. Smag saucen til og fordel den over rullerne. Drys med friskhakket koriander og fintsnittet chili og server med limebåde som tilbehør.
Forårsløg: Trim forårsløgene - men lad dem være hele. Damp dem i en smule letsaltet vand og dryp dem godt af. Varm olien op på en lille pande og rist forårsløg og sesamfrø deri til de lige begynder at tage farve. Anret på et lille fad og server.
Server sammen med basmatiris og en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften