Topping: Rør honning, olie, karry, kanel og ½ tsk. salt sammen i en skål. Vend græskarkernerne grundigt deri og bred dem ud på en bageplade. Rist kernerne i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. til de er gyldne og sprøde - rør rundt i dem et par gange undervejs. Lad dem køle ned til stuetemperatur og drys dem over retten ved servering.
Fisk: Læg fiskefileterne på bagepapir på en bageplade. Varm abrikosmarmeladen op i en kasserolle til den er smeltet og rør limesaften i. Rør kokosmel, rasp og 3 spsk. smeltet smør sammen i en skål og krydr med salt og peber. Pensl fiskefileterne med marmeladen og drys med et jævnt lag kokosrasp. Bag ved 175 grader i ca. 10 min. til de er gennembagte og gyldne på overfladen.
Spinat: Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Smelt 2 spsk. smør på en pande og lad det bruse af. Kom spinaten ved og sauter med salt og peber til det er faldet sammen og lige netop er mørt.
Server med jasminris, små nykogte kartofler eller en bulgursalat og gerne en grøn salat med fx mango, ananas og/eller granatæblekerner i.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften