Skyl risene i en sigte. Kom dem op i en gryde og tilsæt kokosmælken, et skud salt og 1 dl vand. Bring det hele i kog og skru herefter ned på laveste blus. Lad risene dampe under låg i ca. 5-7 minutter og sluk så for gryden og lad dem trække færdig. Hold gerne lidt øje med risene - de kan nemmere sætte sig i bunden, når man koger i kokosmælk. Tilsæt i så fald en smule vand.
Skræl glaskålene grundigt med en kartoffelskræller. Skær dem i tern på ca. 1x1 cm.
Hak korianderen groft med en kniv. Vend koriander, glaskål, tamarisovs og sesamfrø sammen i en skål. Smag det hele til med fintrevet limeskal og masser af limesaft. Bemærk, hvis du laver mad til 2 skal du ikke nødvendigvis bruge alt tamari og alle sesamfrø - smag dig frem.
Børst evt. jord af svampene. Skær dem i tykke skiver med en kniv. Steg svampene ved høj varme på en pande i en smule olie. Lad dem tage godt med farve og krydr med salt og friskkværnet peber
Smag risene til en ekstra gang med salt og anret dem i bunden af en dyb tallerken. Kom de marinerede glaskål ovenpå og slut af med de stegte svampe.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()