0
Kokosris med stegt salat og søde kartofler
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartofler
1 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Start med at skrubbe kartoflerne, du behøver ikke at skrælle dem. Skær kartoflerne i grove tern. Vend dem med lidt olivenolie og salt. Bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre og har taget farve.

kokosmælkhvidløgingefær
5 min.
Kokosris

Skræl ingefær og hvidløg. Snit begge dele i tynde strimler.

Varm en kasserolle op ved mellem varme. Tilsæt en skefuld smør eller et godt skud olivenolie. Sauter ingefær og hvidløg et par minutter, uden at de tager farve.

Kom risene op i kasserollen, og vend godt rundt. Tilsæt kokosmælken, ca. 1/2 dl vand per kuvert og et skud salt. Lad risene simre stille og roligt under låg i ca. 15 min., og lad dem derefter trække i ca. 5 min.

hjertesalatsumatran curry pastepeanutslime
20 min.
Salat

Kom currypasten op i en lille skål. Tilsæt lidt olivenolie, og pisk den ud til en lind curryolie.

Halvér salaten på langs, og skyl den imellem bladene. Dryp den grundigt af.

Varm en stor pande op ved højeste varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg salaten hårdt på skærefladen et minut eller to. Tag salaten af panden, og vend den med curryolien, godt med limesaft, fintrevet limeskal og lidt salt.

Hak peanutsene, og drys dem over salaten. 

30 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken med stegt salat og søde kartofler ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?