B
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv dem begge på den fine side af et rivejern. Vend hvidløg og ingefær i det hakkede kød sammen med soya og lidt honning. Rul farsen til små kugler på størrelse med en bordtennisbold, og sæt dem på køl til senere.
Skær broccoli i buketter. Rens rødløg, og skær dem i tynde strimler. Skær den øverste del af korianderen fra (bladene), og gem dem til senere. Hak stilkene fint.
Tilsæt lidt neutral olie til en pande, og brun kødbollerne derpå, når panden er rygende varm. Kødet skal stege i 3-4 min. i alt. Krydr med salt og peber. Kom kødbollerne i en skål, og tilsæt lidt ny neutral olie til panden. Steg broccoli og rødløg, når panden igen er rygende varm. Lad dem stege i 2 min, før der røres rundt, de må gerne tage lidt farve. Smag til med salt og lidt af kimchi-krydderiet (pas på, det er stærkt). Kom kødet tilbage på panden til broccoli og løg, og vend rundt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Kom dem i en skål, og vend rundt med sesamolien. Dæk skålen med et låg eller en tallerken for at holde pastaen lun.
Vend kød/grøntsager med de kogte nudler og tomater. Drys med koriander. Sæt evt. det sidste kimchi krydderiblanding på bordet, og juster styrken efter behov.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kundekommentarer ()