B
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv dem begge på den fine side af et rivejern. Vend det i det hakkede kød sammen med soya, lidt honning, revet ingefær og finthakket hvidløg. Rul til små kugler på størrelse med en bordtennisbold og sæt dem på køl til senere.
Skær broccoli i buketter. Rens rødløg, og skær dem i tynde strimler. Skær den øverste del af korianderen fra (bladene) og gem dem til senere. Fint hak stilkene.
Tilsæt lidt neutral olie til en pande, og brun kødbollerne derpå, når panden er rygende varm. Kødet skal stege i 3-4 min. i alt. Krydr med salt og peber. Kom kødbollerne i en skål, og tilsæt lidt ny neutral olie til panden igen. Steg broccoli og rødløg når panden igen er rygende varm. Lad dem stege i 2 min, før der røres rundt, det må gerne tage lidt farve. Smag til med salt og lidt af kimchi-krydderierne (pas på den er hot). Kom kødet tilbage på panden til broccoli og løg og og vend rundt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Kom dem i en skål og vend rundt med sesamolien. Dæk med et låg/tallerken og hold dem lune.
Vend kød/grøntsager med de kogte nudler og tomater. Drys med koriander. Sæt evt. det sidste kimchi krydderiblanding på bordet og juster styrke efter behov.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kundekommentarer ()