Start med at sætte risene over i den dobbelte mængde vand og tilsæt lidt salt. Bring risene i kog, skru helt ned for gryden og læg låg på. Lad dem dampe 5-7 min og sluk så for gryden og lad risene trække færdig - ca. 10 min.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og skræl de søde kartofler og skyl pak choy grundigt. Skær kartoflerne i tern på ca. 2x2 cm og snit pak choy i strimler.
Vend kartoflerne med en smule olie, salt og friskkværnet peber og bag dem i ovnen, til de er møre - ca. 20 min.
Hak peanutsene groft med en kniv.
Skær koteletten i tern på ca. 2x2 cm.
Find en stor pande eller wok frem, tilsæt en smule olie og steg ternene ved høj varme et minut eller to, så de tager lidt farve. Tilsæt så de strimlede pak choy og steg yderligere 1-2 min. Tilsæt dernæst karrypaste og kokosmælk og bring det hele i kog.
Når kokosmælken koger, smager du til med salt, evt. soya og masser af limesaft.
Bemærk - du kan selv styre mængden af karrypaste, men sørg nu for, at der kommer høj smag på.
Anret ris og søde kartofler i bunden af en dyb tallerken, kom "curryen" henover og slut af med et drys peanuts.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()