Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 12 min., og hæld overskydende vand fra.
OBS: Vigtigt at overholde tiden, da risene ellers nemt kan klistre.
Skræl de søde kartofler, og skyl pak choy grundigt. Skær kartoflerne i tern på ca. 2x2 cm, og snit pak choy i strimler.
Vend kartoflerne med en smule olie, salt og friskkværnet peber, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre.
Hak peanuts groft med en kniv.
Skær kotelet i tern på ca. 2x2 cm.
Find en stor pande eller wok frem, tilsæt en smule olie, og steg ternene ved høj varme i 1-2 min., så de tager lidt farve.
Tilsæt de strimlede pak choy, og steg yderligere 1-2 min. Tilsæt dernæst karrypaste og kokosmælk, og bring det hele i kog.
Når kokosmælken koger, smager du til med salt, evt. soya og masser af limesaft.
Bemærk - du kan selv styre mængden af karrypaste, men sørg nu for, at der kommer høj smag på.
Anret ris og søde kartofler i bunden af en dyb tallerken, kom tikka karry henover, og slut af med et drys peanuts.
Kommentarer og forslag til opskriften