Start med at sætte en stor gryde letsaltet vand over at koge til nudler. Tænd også ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt nu en pande over ved højeste varme, og tilsæt en smule olie. Krydr koteletterne grundigt med salt og peber, og brun dem hårdt og kort på begge sider. Tag dem herefter af panden igen, og gnid dem med karrypastaen. Læg koteletterne på en bradepande med god plads imellem dem.
Når vandet er klart, koger du nudlerne til de er al dente - ca. 4-5 min.
Mens nudlerne koger, kan du skylle og snitte broccolien super tyndt med en skarp kniv.
Når nudlerne er færdige, tager du dem op af gryden og køler dem ned i en skål med koldt vand. Bring gryden i kog igen. Dyp så broccolien i vandet, blot 30 sekunder, tag den op igen, og lad broccolien dampe lidt af.
Sæt koteletterne i ovnen, og bag dem ca. 15 min.
Skyl agurk og mynte. Skær agurken ud i tynde stænger, og pluk mynten ud i blade, der snittes groft med en skarp kniv.
Bland nudler, mynte, broccoli og agurk. Smag til med lidt salt, masser af limesaft og evt. lidt soya, hvis du har noget.
Anret koteletterne på en tallerken med nudelsalaten ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()