0
Kotelet i rød karry med nudelsalat
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grisrød thai karrypaste
1 min.
Koteletter

 Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og sæt en stor gryde letsaltet vand over at koge til nudler.

Sæt en pande over ved højeste varme, og tilsæt en smule olie.

Krydr koteletterne grundigt med salt og peber, og brun dem hårdt og kort på begge sider. Tag dem herefter af panden igen, og gnid dem med karrypastaen.

Læg koteletterne på en bradepande med god plads imellem dem.

nudlerbroccoli
5 min.
Nudler og broccoli

Når vandet er klart, koger du nudlerne i ca. 4-5 min., til de er al dente.

Snit broccolien super tyndt med en skarp kniv.

Når nudlerne er færdige, tager du dem op af gryden, og køler dem ned i en skål med koldt vand.

Bring gryden i kog igen. Dyp så broccolien i vandet, blot 30 sekunder, tag den op igen, og lad broccolien dampe lidt af.

kotelet af grisnudleragurkbroccolimyntelime
15 min.
Salat

Sæt koteletterne i ovnen, og bag dem ca. 15 min. 

Skær agurken ud i tynde stænger, og pluk mynten ud i blade, der snittes groft med en skarp kniv.

Bland nudler, mynte, broccoli og agurk, og smag til med lidt salt, masser af limesaft og evt. lidt soya, hvis du har.

30 min.
Anretning

Anret koteletterne på en tallerken med nudelsalaten ved siden af.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
702 kcal
Fedt:
31 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,4 g
Kulhydrat:
64,8 g
heraf sukkerarter:
4 g
Kostfibre:
5,5 g
Protein:
40 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?