Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl bederne, og skær dem i grove både. Vend dem med lidt olivenolie og salt, og bag dem møre i ovnen i ca. 25 min.
Kom quinoa i en kasserolle, og dæk rigeligt med vand. Tilsæt et skud salt, kog i ca. 15 min., og lad dem derefter hvile i vandet i ca. 5 min.
Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olivenolie. Brun koteletterne 2 min. på hver side, og læg dem derefter op i et ildfast fad. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Hæld svampesaucen over kødet, og bag ca. 10-15 min. i ovnen.
Hak løvstikke (både blade og stilke) og skalotteløg fint.
Vend de bagte beder med skalotteløg, løvstikke, fintrevet citronskal og lidt citronsaft.
Anret bederne på en tallerken med kød, sovs og drænede quinoa.
Kommentarer og forslag til opskriften