0
Kotelet med bagte nye løg, kørvelmarinade og grønne linser

Kotelet med bagte nye løg, kørvelmarinade og grønne linser

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Kom linserne op i en gryde med rigeligt vand og lidt salt. Kog dem stille og roligt, til de er møre - ca. 15 min.

nye løg med top
5 min.
Nye løg

Skyl de nye løg, og fjern roden. Gnid dem med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen på en bageplade, til de er møre og har taget lidt farve - ca. 20 min.

saltede kaperskørvelskalotteløghjertesalat
10 min.
Kørvelmarinade

Skræl skalotteløgene, og hak dem super fint med en skarp kniv. Skyl og afdryp kørvelen. Hak ligeledes kapers og kørvel, både stilke og blade, med kniven.

Kom kapers, kørvel og skalotteløg op i en lille skål. Tilsæt ca. 2 spsk. god olivenolie og 1 spsk. lys eddike per kuvert. Vend godt rundt.

Skær salaten ud i kuvertstykker, og skyl den. Dryp grundigt af på et klæde.

kotelet af gris
20 min.
Kotelet

Varm en pande op ved middelvarme med en smule olie. Krydr koteletterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg dem ca. 3-4 min på hver side, og lad dem trække et par minutter inden servering.

25 min.
Løg

Når de nye løg er møre, vender du dem ned i skålen med kørvelmarinade.

30 min.
Anretning

Hæld vandet fra linserne, og smag til med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Anret dem på en tallerken med koteletten ovenpå og de bagte løg og salat på siden.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
951 kcal
Fedt:
62,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,2 g
Kulhydrat:
44,5 g
heraf sukkerarter:
9,5 g
Kostfibre:
9,3 g
Protein:
47,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?