Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Kom linserne op i en gryde med rigeligt vand og lidt salt, og kog dem stille og roligt i ca. 15 min., til de er møre.
Skyl de nye løg, fjern roden, og gnid dem med lidt olie, salt og peber.
Bag dem i ovnen på en bageplade i ca. 20 min., til de er møre, og har taget lidt farve.
Skræl skalotteløgene, og hak dem super fint med en skarp kniv. Skyl og afdryp kørvel. Hak også kapers og kørvel, både stilke og blade, super fint.
Kom kapers, kørvel og skalotteløg op i en lille skål, tilsæt ca. 2 spsk. god olivenolie og 1 spsk. lys eddike pr. kuvert, og vend godt rundt.
Skær salaten ud i kuvertstykker, skyl den, og dryp den grundigt af på et klæde.
Varm en pande op ved middelvarme med en smule olie.
Krydr koteletterne grundigt med salt og friskkværnet peber, steg dem ca. 3-4 min på hver side, og lad dem trække et par minutter inden servering.
Når de nye løg er møre, vender du dem ned i skålen med kørvelmarinade.
Hæld vandet fra linserne, og smag til med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Anret dem på en tallerken med koteletten ovenpå og de bagte løg og salat på siden.
Kundekommentarer ()