Nulstil dit kodeord



×
×
Kotelet med bagte porrer, kartofler og frisk gedeost

Kotelet med bagte porrer, kartofler og frisk gedeost

Opskriften er udviklet af:

Peter Nøhr Christensen
GoGreenKassen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Efterår
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    3
    3

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Porrer

    Start med at tage alle ingredienser til retten ud af køleskabet, så du kan danne dig et overblik. Tænd herefter ovnen på 220 grader. Fjern rod og top på porrerne og vask dem grundigt. Gnid dem ind i lidt olivenolie og bag dem i ovnen i en bradepande, til de er helt møre - ca. 25 min.

  • 4 min.
    Kartofler

    Vask kartoflerne grundigt - eller skræl dem hvis nødvendigt. Kog dem herefter stille og roligt i letsaltet vand til de lige nøjagtig er møre - ca. 10 min.

  • 10 min.
    Agurk

    Vask agurken og halver den på langs. Skær den i tynde skiver og kom dem op i en skål. 

    Skyl dilden hvis nødvendigt og hak den groft igennem med en skarp kniv. Både stilke og blade. Vend dilden op i agurkerne.

  • 20 min.
    Kotelet

    Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie. Krydr koteletten grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg den først 3-4 min på den ene side og derefter 3-4 min på den anden side.

  • 25 min.
    Porrer

    Tag porrerne ud af ovnen. Skær dem igennem på langs og fjern det yderste lag. Tag det møre porrekød og skær det igennem et par gange med en kniv. Vend det op i agurkerne og tilsæt også fintrevet skal og saft fra citronen. Krydr med salt og friskkværnet peber. 

    Til sidst vender du store klatter af gedeost i - uden at røre det helt sammen.

    Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter, så skal du kun bruge ca. halvdelen af osten. Smag dig frem.

  • 30 min.
    Anretning

    Anret kartoflerne på en tallerken og kom agurke/porresalaten henover. Læg koteletten på siden. 

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
  • Porrer

    Start med at tage alle ingredienser til retten ud af køleskabet, så du kan danne dig et overblik. Tænd herefter ovnen på 220 grader. Fjern rod og top på porrerne og vask dem grundigt. Gnid dem ind i lidt olivenolie og bag dem i ovnen i en bradepande, til de er helt møre - ca. 25 min.

  • Kartofler

    Vask kartoflerne grundigt - eller skræl dem hvis nødvendigt. Kog dem herefter stille og roligt i letsaltet vand til de lige nøjagtig er møre - ca. 10 min.

  • Agurk

    Vask agurken og halver den på langs. Skær den i tynde skiver og kom dem op i en skål. 

    Skyl dilden hvis nødvendigt og hak den groft igennem med en skarp kniv. Både stilke og blade. Vend dilden op i agurkerne.

  • Kotelet

    Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie. Krydr koteletten grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg den først 3-4 min på den ene side og derefter 3-4 min på den anden side.

  • Porrer

    Tag porrerne ud af ovnen. Skær dem igennem på langs og fjern det yderste lag. Tag det møre porrekød og skær det igennem et par gange med en kniv. Vend det op i agurkerne og tilsæt også fintrevet skal og saft fra citronen. Krydr med salt og friskkværnet peber. 

    Til sidst vender du store klatter af gedeost i - uden at røre det helt sammen.

    Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter, så skal du kun bruge ca. halvdelen af osten. Smag dig frem.

  • Anretning

    Anret kartoflerne på en tallerken og kom agurke/porresalaten henover. Læg koteletten på siden. 

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse