0
Kotelet med fettuccine all'Arrabbiata og grønne asparges

Kotelet med fettuccine all'Arrabbiata og grønne asparges

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bredbladet persillehvidløggrønne aspargespecorino romano
1 min.
Grønt og ost:

Pluk og hak persille. Pil og hak hvidløg. Skær zucchini i tynde skiver.

Riv osten fint.

kotelet af grisgrønne aspargeshvidløgbredbladet persillechiliflager
15 min.
Kotelet og chilistegte zucchini

Steg koteletten i lidt neutral olie på en god pande ved hård varme i 2-3 min. på hver side. Tag koteletterne af, og lad dem hvile lunt og tildækket, mens du laver sauce og pasta.

Kom de skiveskårne zucchini på panden, hvor du stegte koteletterne. Steg ved høj varme, til de begynder at blive gyldne. Krydr med chiliflager, salt og peber, og kom hakket hvidløg og persille på (brug det halve af persillen her).

tomatpassatachiliflagerbredbladet persillepecorino romano
20 min.
Rigatoni alla arrabbiata

Kog tomatsaucen op, og smag den til med lidt chili til din ønskede styrke. Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Kom pastaen i et dørslag. Vend den i tomatsaucen sammen med det sidste persille og halvdelen af osten.

25 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys det sidste ost over ved bordet. Skær evt. koteletterne i ultratynde skiver, og vend dem sammen med pasta og stegte zucchini, eller gør som her, og server en hel kotelet dertil.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?