Start med at skylle kålene, og fjern evt. grimme blade. Skær derefter kålene i kvarte.
Skrub jordskokkerne, og fjern evt urenheder.
Skær jordskokkerne i små tern.
Varm en stor pande op vej høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kålene hårdt og kort i 2-3 min. Steg gerne over to gange, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.
Krydr med lidt salt, og kom kålen op i en stor skål.
Rengør panden, og sæt den over varmen igen. Halvér citronen, og steg den mørk og gylden på skærefladen.
Vend kål, drænede kikærter, rucola og rå jordskokker sammen i en skål. Riv osten ned i, og smag til med masser af saft fra den stegte citron og lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Rengør panden fra før, sæt den over varmen igen med lidt olivenolie og steg koteletterne i 3-4 min., til de har taget godt med farve.
Anret koteletten på en tallerken med salaten på siden. Slut gerne af med et par dråber olivenolie over retten.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()