0
Kotelet med græskar, kikærter og agurkesalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

hoisinsaucehokkaido græskarkikærter i vand
1 min.
Græskar

Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

Vask græskarret grundigt (du behøver ikke at skrælle det), halvér det, og fjern kernehuset med en ske.

Skær græskarret ud i ca. 3 x 3 cm tern, og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt. 

Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 20 min, til de har taget farve, og er møre.

Dræn kikærterne for vand, og vend dem med græskarternene, når de kommer ud af ovnen. Krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber.

agurkChipotle (røget chili)limekoriander
5 min.
Agurker

Kom al saften fra lime op i en skål, og pisk lidt sukker ud heri.

Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv

Skær agurken tyndt ud med en kniv, vend den op i limesaften, og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.

Lad det trække til servering.

kotelet af gris
15 min.
Kød

Krydr koteletterne grundigt med salt og friskkværnet peber, og steg dem ca. 3-4 min på hver side på en godt varm pande i en smule olivenolie. 

koriander
30 min.
Anretning

Anret græskarternene på en tallerken med kødet ved siden af.

Servér agurkesalaten til, og drys med korianderbladene.

Kommentarer og forslag til opskriften