Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Kom kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog ca. 5-7 min., til kartoflerne er møre.
Kom fløde op i en skål, sammen med lidt salt, godt med groftkværnet sort peber og masser af citronsaft. Smag til så fløden bliver godt syrlig, og pisk let sammen med en gaffel.
Hak skalotteløgene super fint med en skarp kniv, og vend dem sammen med fløden.
Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv. Bland stilkene i fløden.
Skær gulerødderne i halve på langs. Vend dem med lidt olie, bred dem ud på en bageplade, og krydr med lidt salt. Bag dem højt i ovnen ca. 10-15 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Skær salaten i tynde både.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg koteletten ca. 3-4 min på hver side. Krydr med lidt salt.
Anret kartofler, kød, salat og gulerødder på en tallerken. Kom mormordressing over gulerødder og salat, og drys med dildblade.
Kundekommentarer ()