Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Start med at komme kartoflerne i en gryde med vand så det dækker og et skud salt. Kog til kartoflerne er møre - ca. 5-7 min.
Kom fløde op i en skål, sammen med lidt salt, godt med groftkværnet sort peber og masser af citronsaft. Smag til så fløden bliver godt syrlig og pisk let sammen med en gaffel.
Hak skalotteløgene super fint med en skarp kniv og vend dem sammen med fløden.
Pluk dilden ud i blade og snit stilkene fint med en kniv. Bland stilkene i fløden.
Skær gulerødderne i halve på langs. Vend dem med lidt olie og bred dem ud på en bageplade og krydr med lidt salt. Bag dem højt i ovnen til de er møre og har taget godt med farve. Ca. 10-15 min.
Skær salaten i tynde både.
Varm en stor pande op ved høj varmen og tilsæt lidt olie. Steg koteletten ca. 3-4 min på hver side. Krydr med lidt salt.
Anret kartofler, kød, salat og gulerødder på en tallerken. Kom mormordressing over gulerødder og salat og drys med dildblade.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()