0
Kotelet med sennep, rødkålsråkost og knoldselleri
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
knoldsellerirosmarin
1 min.
Selleri

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl knoldselleriet, og skær det i rustikke tern. Vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bag ternene på en bageplade i ca. 15-20 min., til de har taget lidt farve og er blevet møre.

Pluk rosmarinen ud i blade, og hak dem groft med en kniv. Drys dem over selleriternene, når de mangler 5 min. i at være færdige.

rødkålrød grapefrugtcashewnødder
10 min.
Råkost

Fjern de yderste 2-3 blade på rødkålen. Snit herefter kålen super fint med en skarp kniv. 

Skræl grapefrugten, og skær den i skiver og derefter i mundrette bidder.

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget en smule farve, og hak dem derefter groft med en kniv.

Bland nødder, rødkål, grape og evt. overskydende grapesaft i en skål.

dijon sennepkotelet
15 min.
Kotelet

Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie.

Krydr koteletten på begge sider med salt og friskværnet peber, og gnid den med sennep.

Steg koteletten på panden i ca. 3-4 min. på hver side.

20 min.
Anretning

Anret knoldselleri på tallerkenen med kotelet ovenpå og råkost på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?