Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl knoldselleriet, og skær det i rustikke tern. Vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag ternene på en bageplade i ca. 15-20 min., til de har taget lidt farve og er blevet møre.
Pluk rosmarinen ud i blade, og hak dem groft med en kniv. Drys dem over selleriternene, når de mangler 5 min. i at være færdige.
Fjern de yderste 2-3 blade på rødkålen. Snit herefter kålen super fint med en skarp kniv.
Skræl grapefrugten, og skær den i skiver og derefter i mundrette bidder.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget en smule farve, og hak dem derefter groft med en kniv.
Bland nødder, rødkål, grape og evt. overskydende grapesaft i en skål.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie.
Krydr koteletten på begge sider med salt og friskværnet peber, og gnid den med sennep.
Steg koteletten på panden i ca. 3-4 min. på hver side.
Anret knoldselleri på tallerkenen med kotelet ovenpå og råkost på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()