Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.
Snit æblet i tynde skiver. Pluk blomkål ud i buketter og snit dem ligeledes tyndt. Noget af blomkålen vil smuldre, det tager du bare med op i skålen.
Pluk mynte ud i blade. Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv. Kom mynte, æble, skalotteløg og blomkål op i en skål, sammen med masser af fintrevet citronskal.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie og krydder med lidt salt og lidt groftkværnet sort peber. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr. kuvert. Vend dressingen op i skålen med grønt lige før servering.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olivenolie og steg koteletten ca. 2-3 min på hver side, så den tager godt med farve. Krydr med salt og friskkværnet sort peber. Skru ned på lavt blus og tilsæt svampesovsen og giv den et opkog.
Anret perlebyg, kotelet med sovs og salaten på en tallerken.
Kundekommentarer ()