Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt i ca. 15 min., og lad dem derefter trække i vandet i 5 min.
Skær svampene i kvarte.
Rib stilkene af grønkålen, og snit bladene fint med en kniv.
Hak skalotteløget fint med en kniv, og snit dilden fint - både stilke og blade.
Bland skalotteløg, dild og kål i en skål, og vend rundt med 1 tsk. lys eddike pr. pers., lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olie.
Steg koteletterne i ca. 3-4 min på hver side, og krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Tag koteletterne af panden, rengør den med lidt køkkenrulle, og tilsæt lidt ny olie.
Steg svampene i 2-3 min., kom svampesaucen på, og lad den koge op.
Kom koteletterne tilbage i panden, og lad dem lune lidt sammen med saucen.
Anret de drænede linser på en tallerken med kotelet og svampesauce ovenpå, og servér med grønkålssalat på siden.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften