0
Kotelet serveret med quinoa, svampe, boghvede, sennep, æbler & merian

Kotelet serveret med quinoa, svampe, boghvede, sennep, æbler & merian

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
quinoa
1 min.
Quinoa:

Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt rigeligt vand og salt. Kog quinoa i 10-12 min, og lad den dryppe af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra. Kom den kogte og drænede quinoa tilbage i gryden, sæt låg på, og hold den lun til senere.

hvidløgrøde æblercitronmerianchampignons
2 min.
Forberedelse:

Soigner champignons, skyl dem i koldt vand, og del dem i kvarte. Pil og hak hvidløg fint. Pil og hak rødløg fint. Skær æblet i tynde strimler, gerne på et mandolinjern, og kom det i lidt vand med et par dråber citronsaft i. Pluk merian, hak 2/3 af det, og gem det sidste til pynt.

kotelet af grisgrov Dijon sennepchampignonsmerian
15 min.
Koteletter og quinoa:

Steg koteletterne på en meget varm pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne af panden, og hold dem lune, mens du steger champignons på panden, hvor du stegte kødet. Lad dem få en lækker bruning, og krydr med salt og peber. Kom lidt frisk smør på panden, når champignons er gyldne. Tilsæt hakket hvidløg og halvdelen af de hakkede rødløg, og rist igennem i yderligere 2 minutter. Tilsæt det hakkede merian og den kogte quinoa, rist igennem, og smag til med salt og peber.

røde æblermerian
35 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Kom de skårne æbler i en skål sammen med de sidste hakkede rødløg. Vend sammen med lidt grov sennep citronsaft og -skal samt lidt af din bedste olivenolie. Drys med boghvedekerner og pynt med det sidste merian.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?