0
Koteletter a la milanese med gnocchi, broccoli og spæde salater

Koteletter a la milanese med gnocchi, broccoli og spæde salater

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Hvedemel, Soya, Sesam, Jordnødder, Sennep, Æg, Sulfitter, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grisgrov Dijon sennepraspæg2
1 min.
Koteletterne paneres

Start med at lave en panade-station bestående af tre tallerkener med henholdsvis:

1) Almindeligt hvedemel.

2) Sennep, 1 helt æg og en æggeblomme, der er pisket sammen og et godt skud peber. 
- Hvis du laver mad til fire eller fem personer, skal du bruge et helt æg og to æggeblommer.

3) Rasp

Koteletterne vendes først i hvedemelet, derefter i sennep/æggeblandingen og til sidst i raspen. Sørg for, at der ikke er nogen bare pletter.

Lad koteletterne hvile på en rist, mens grøntsagerne gøres klar.

broccoli
10 min.
Grøntsagerne

Broccolien skæres i små mundrette buketter, skylles og slynges tør.
Broccolistilken smager også godt. Prøv at skrælle den yderste, hårde skal af med en kniv, og derefter snitte den møre stilk indeni fint og stege den sammen med broccolibuketterne.

Hæld broccolien over i en skål, og hæld kogende vand over den til det lige dækker. Lad broccolien stå i 5 min., og hæld så vandet fra igen.

Salaterne skylles, og slynges tørre.

kotelet af grisbroccolifriske gnocchi
20 min.
Koteletter og gnocchi.

Koteletterne steges sprøde i halvt smør/halvt olie i en stor stegepande, der efterfølgende kan rumme gnocchier og broccoli.
Koteletterne skal max. have 3 min. på hver side. De skal bare lige være sprøde og gyldne.
Krydr med salt og peber, og lad koteletterne hvilke på risten, mens gnocchi og broccolier steges.

Gnocchierne steges på panden, til de er sprøde udenpå. Derefter tilsættes broccoli til panden og steger med i ca. 5 min., til den er mør.

30 min.
Anretning

De spæde salater anrettes på et fad, og der dryppes med god olivenolie, balsamico, og et drej peber.

Koteletterne anrettes på et andet fad sammen med broccoli og gnocchier.

Giv evt. sennep til.

~Velbekomme ~

 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?