Kog risene efter anvisning på posen.
Steg koteletterne (se video ovenover) (se video ovenover) i olie på en meget varm pande, til de er godt brunet af. Krydr med salt og peber. Kom koteletterne i et lille passende ildfast fad, og hæld sovsen over. Sæt fadet ind i en forvarmet ovn ved 185 grader i 15-20 minutter.
Gem panden til de søde kartofler.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern på ca 1 x 1 cm. Del pak choy i mundrette stykker, skyl dem grundigt i koldt vand, og tør dem i en salatslynge. Rist peanuts til de er gyldne, drys med fint salt, og hak dem fint.
Steg de søde kartofler møre og gyldne på panden, hvor du stegte koteletterne. Tilsæt evt en lille klump smør. Når kartoflerne er møre, tilsættes pak choy og ristes med i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber samt revet limeskal og -saft.
Drys til sidste med de ristede peanuts.
Som vist på billedet drysset med plukket koriander.
Kundekommentarer ()