0
"Koteletter i fad" med mild indisk rød karry sovs, broccoli, peanuts, rosiner & ris

"Koteletter i fad" med mild indisk rød karry sovs, broccoli, peanuts, rosiner & ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

 

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Tænd ovnen på 225 grader inden start.

Kog risene efter anvisning på posen.

kotelet af grisindisk rød karry sovs
2 min.
Kotelet:

Steg koteletterne (se video ovenover) i olie på en meget varm pande, til de er godt brunet af. Krydr med salt og peber. Kom koteletterne i et lille passende ildfast fad, og hæld sovsen over. Sæt fadet ind i ovnen i 12-15 min. Gem panden til broccoli.

peanutsbroccolilime
15 min.
Grønt:

Del broccoli i mundrette stykker. Steg dem møre og gyldne på panden, hvor du stegte koteletterne. Tilsæt evt. en lille klump smør. Kom peanuts på, og rist dem med i yderligere 1 minut. Krydr med salt og peber.

limerosinerpeanuts
20 min.
Anretning.

Som vist på billedet drysset med rosiner og peanuts samt serveret med limebåde.

Kommentarer og forslag til opskriften