0
"Koteletter i fad" med mild indisk rød karry sovs, broccoli, peanuts, rosiner & ris

"Koteletter i fad" med mild indisk rød karry sovs, broccoli, peanuts, rosiner & ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

 

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Tænd ovnen på 225 grader inden start.

Kog risene efter anvisning på posen.

kotelet af grisindisk rød karry sovs
2 min.
Kotelet:

Steg koteletterne (se video ovenover) i olie på en meget varm pande, til de er godt brunet af. Krydr med salt og peber. Kom koteletterne i et lille passende ildfast fad, og hæld sovsen over. Sæt fadet ind i ovnen i 12-15 min. Gem panden til broccoli.

peanutsbroccolilime
15 min.
Grønt:

Del broccoli i mundrette stykker. Steg dem møre og gyldne på panden, hvor du stegte koteletterne. Tilsæt evt. en lille klump smør. Kom peanuts på, og rist dem med i yderligere 1 minut. Krydr med salt og peber.

limerosinerpeanuts
20 min.
Anretning.

Som vist på billedet drysset med rosiner og peanuts samt serveret med limebåde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?