Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader inden start.
Kog risene efter anvisning på posen.
Steg koteletterne (se video ovenover) i olie på en meget varm pande, til de er godt brunet af. Krydr med salt og peber. Kom koteletterne i et lille passende ildfast fad, og hæld sovsen over. Sæt fadet ind i ovnen i 12-15 min. Gem panden til broccoli.
Del broccoli i mundrette stykker. Steg dem møre og gyldne på panden, hvor du stegte koteletterne. Tilsæt evt. en lille klump smør. Kom peanuts på, og rist dem med i yderligere 1 minut. Krydr med salt og peber.
Som vist på billedet drysset med rosiner og peanuts samt serveret med limebåde.
Kundekommentarer ()