Kød: Tag koteletterne ud af køleskabet og ud af posen ½ time før de skal steges. Krydr dem med salt og peber og steg dem på en godt varm pande i lidt olivenolie i ca. 2-4 min. på hver side. Lige før de er færdige tilsættes små klatter smør sammen med et par timianstilke og knust hvidløg. Lad koteletterne stege videre i et minuts tid hvor du drypper med smørret fra panden med en ske. Tag koteletterne af panden og dæk dem med stanniol så de holder sig varme. Lad dem trække i 2-3 minutter før du serverer dem.
Vinaigrette: Rør sennep og honning sammen og pisk samme mængde olivenolie i blandingen. Smag til med lidt salt og peber samt lidt vineddike - fx balsamico.
Perlebygsalat: Kog de omhyggeligt skyllede perlebyg i rigeligt vand i ca. 12-15 minutter (eller efter anvisning på posen). Dræn overskydende væde fra og lad bygkornene afkøle let. Soigner grøntsager og frugt. Snit radicchio, blegselleri, æble og persille fint og skyl i rigeligt koldt vand. Dræn og slyng i en salatslynge og ved det sammen med den lune perlebyg. Vend masser af friskrevet peberrod i sammen med vinaigretten. Vend det hele rundt og smag til med salt og peber. Lad gerne salaten trække i ca. 10 min før den spises.
Anretning: Riv gerne lidt friskrevet peberrod over retten ved servering.
Kundekommentarer ()