Hæld kokosmælken i et kaffefilter og lad det stå og dryppe af. Snit de grønne chilier og skalotteløgene i skiver, skær tomaten i tern og hak den rensede ingefær og hvidløgene fint. Varm lidt olie op på en pande og rist chilierne 30 sek. Kom løg og tomat ved og rist igen 30 sek. Tilsæt ingefær og hvidløg og lad det simre 2-3 min. Lad det hele køle ned og blend det så til en fin ensartet puré. Varm igen lidt olie op på panden og tilsæt stødt chili, gurkemeje og dijonsennep. Rør pureen i og læg krabbekløerne i. Hæld 4 dl vand ved, læg låg på og lad det simre 20 min. til kløerne er møre. Rør den drænede kokosmælk i og varm retten igennem. Hak korianderen og skær limefrugten i både. Server retten direkte i panden drysset med koriander og pyntet med lime.
Server med kogte jasminris og naanbrød til.
Kommentarer og forslag til opskriften